Schrijf je Levenskunstdagboek

Het  levenskunstdagboek heeft me zowel inzichten als verrassingen opgeleverd, het voelde als een cadeautje voor mezelf en daar werd ik steeds weer blij van.

Voor mij was het schrijven van het levenskunstdagboek vooral naar binnengericht, tot mezelf komen, mezelf de ruimte geven, zelfinzicht verwerven, daarnaast heroriëntatie welk talent ik de komende tijd samen en voor medemensen in wil zetten.

Deelnemen aan het levenskunstdagboek heeft me zoveel gebracht. Het heeft me ook door een hele moeilijke tijd heen gelopen. Wat vastzat, is losgekomen en diepere lagen in mijzelf konden zichtbaar worden, van sommige had ik weet, andere hebben me verrast. In elk geval ben ik heel blij dat ik me vrij ben gaan voelen om me uit te drukken...

En dan lijkt een jaar bijna rond te zijn gekomen met allerlei ontdekkingen rond "Levenskunst"... Een raar idee om niet meer je aardige e-mails te ontdekken op zaterdag met verwijzingen van allerlei dingen die je ontdekt hebt rond "levenslustige" thema's.

Vandaag heb ik het spel, met de kaarten ontvangen. Wat zijn ze mooi. Dat alleen al geeft me blijdschap. Ik kon het natuurlijk niet laten om direct naar de kaarten van het spel te gaan kijken. Daar werd ik gelijk blij van. Dank je wel. Ik weet nu al dat

Heerlijk elke week het nieuwe thema bekijken. Heerlijk dat de thema's zo gelijk blijken te lopen met waar ik mee bezig ben, er lijkt elke week wel weer iets bijzonders te gebeuren en ik merk dat het me een stuk lichter maakt daarover te schrijven.

Ik, die er van overtuigd was niet te kunnen schrijven, heb een start gemaakt met mijn levenskunstdagboek. Wat een mooie nieuwe ervaring is dit! 

Je hebt echt een wonder bedacht, want elke keer schrijf ik na afloop van een thema-week over het kaartje en steeds, echt steeds, is er die week iets met dat thema gebeurd....

Ik heb heel veel aan het levenskunstdagboek schrijven gehad, er zijn hele mooie dingen uitgekomen waar ik normaal niet bij stil zou staan.
Elke week heb ik trouw geschreven en als ik klaar ben ga ik het nog weer eens nalezen samen met mijn man. 

Weet dat ik iedere week uitkijk naar het thema.
Het reist met me mee ook al schrijf ik er niet altijd over.

Op zoek naar je eigen schatkist - Een jaar lang schrijven naar aanleiding van de levenskunstthema’s van Anky

Ik wil het van harte aanbevelen aan andere mensen die jouw site bezoeken: schrijf over de thema’s van Anky’s levenskunstspel. Laat je leiden door de vragen op de kaarten, door de teksten op de site, en door wat je zelf tegenkomt als je begint te denken en ervaren over het thema van de week. Elk thema herbergt een schat, en als je de discipline op durft te brengen om het ene thema na het andere te verkennen, ben je eigenlijk bezig met het onderzoek naar je eigen schatten.

Log in

Log hier in om je Levenskunstdagboek te schrijven