Schrijf je Levenskunstdagboek

Vandaag heb ik het spel, met de kaarten ontvangen. Wat zijn ze mooi. Dat alleen al geeft me blijdschap. Ik kon het natuurlijk niet laten om direct naar de kaarten van het spel te gaan kijken. Daar werd ik gelijk blij van. Dank je wel. Ik weet nu al dat

het mijn te koesteren kaartjes zullen zijn. Ook om nog eens weg te geven. Wat me opviel is de kleurigheid van de kaartjes, en de thema’s/woorden die je gebruikt. Je gebruikt woorden die ik nog niet tegen gekomen ben en veel tederheid en medeleven en compassie vertegenwoordigen. Ze zeggen mij heel veel over jou en je gedrevenheid en je eigen tederheid.

Bv dat je het woord “lef” gebruikt waar anderen “moed” zouden kiezen. “lef” is veel persoonlijker, komt dieper binnen. Of “ik mis je”, “een tere snaar raken”, “de ommekeer”, “verzoenen” en “zorg dragen” of “gillend gek”, “het licht opvatten”, “je gedachten zijn vrij. En zo zijn er nog een heel stel anderen die me nu al diep geraakt hebben. En de vragen die je stelt zijn ook heerlijke spiegels. Ik heb echt veel zin om te beginnen. Mijzelf kennende zullen het zowel woorden als gevoels tekeningetjes worden. Je schrijft “intens leven vraagt lef om kleur te bekennen om jezelf te zijn”, ik ben het hardgrondig met je eens. Bezig blijven, ondanks/dankzij alles wat er gebeurd. Stappen blijven zetten. Ik ben blij met deze stap. Dank je wel.

With love and compassion, HAOLE,

           - Jacqueline       

 

Log in

Log hier in om je Levenskunstdagboek te schrijven